Про хлорофилл
Санча ... можешь поизучать английский ... или кратенько о нашей вчерашней беседе о хлорофилле и о моём потреблении Капустного Сока из "Кэйл"-
.... вот этот самый сок, чистейшей воды хлорофилл

и есть..... свежевыжытый

...... (правда он у меня на 3 дня в холодильнике.... но кажный день жать не можу...

)
Chlorophyll is even often referred to as ‘the green blood of plants’ – obviously for good reason. - А вот это прям про мое вчерашнее .." Что я прям чувствую , как зелёный сок течёт по всем моим жилам, венам..... Кровопииц я Капустных листьев.....
Highest Sources of Chlorophyll
Essentially, any green plant that you consume contains some level of chlorophyll as this is what gives it its green color.
But some foods are higher in chlorophyll than others.
Generally speaking, the darker the green color, the more chlorophyll, so dark leafy greens are a great source, especially dino
kale and other
kale varieties ( Листовая Капуста) , swiss chard ( Листовая Свёкла) and darker greens like arugula.
Adding herbs like parsley (Петрушка) and cilantro ( Кинза) are also great ways to spruce up your salads and increase chlorophyll content in your diet.
Blue-green algae such as spirulina and chlorella are also especially high in chlorophyll, as are all sprouts (брюсельская капуста).
Wheatgrass has one of the highest sources of chlorophyll available.
Juicing it on a regular basis can have powerful detoxification effects.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... 1%82%D0%B0Nutrition Facts
Kale
Amount Per 100 grams
Calories 49
% Daily Value*
Total Fat 0.9 g 1%
Saturated fat 0.1 g 0%
Polyunsaturated fat 0.3 g
Monounsaturated fat 0.1 g
Cholesterol 0 mg 0%
Sodium 38 mg 1%
Potassium 491 mg 14% (Banana Potassium 358 mg 10%)
Total Carbohydrate 9 g 3%
Protein 4.3 g 8%
Vitamin A 199% Vitamin C 200%
Calcium 15% Iron 8%
Vitamin D 0 µg Vitamin B-6 15%
Vitamin B-12 0% Magnesium 11%